fbpx

KCC Članovi

Kako postati KCC član?

Upis u Kizomba Club Croatia radimo 2 puta godišnje, a poziv za članstvo možete dobiti i izvan tih termina ukoliko klub tako odluči.

Slijedeći upis u KCC je 26.3.2023 u 19:00 sati u trenutnim prostorijama kluba. Da biste mogli postati članom, jednostavno morate znati plesati kizombu kao leader ili follower, ili imati završen početni tečaj kizombe u trajanju od minimalno 3 mjeseca.


KCC ČLANSTVO UKLJUČUJE:

Poklon majica sa KCC logom sa imenom člana prilikom upisa, kao i posebne popuste u web-shopu na sve artikle.

Posebne popuste i prilagođene cijene passeva, prijevoza, smještaja i ostalih festivalskih troškova kad su isti dostupni kroz organizirana klupska putovanja na radionice, festivale i party-e po Europi i svijetu.

Postajete dio ekipe koja konstantno uči i napreduje u kizombi, od svjetskih instruktora kroz naše radionice gdje KCC članovi imaju popust na cijenu radionica (ovisno kakav dogovor imamo sa izvođačima u tom trenutku), a česte su i radionice gdje klub ima mogućnosti potpuno besplatno održavati radionice za svoje članove.

Tjedna isplesavanja i treninge na kojima možete kako naučiti, tako učiti i druge vlastitoj tehnici i stilu.

Ples, smijeh, druženje i još puno toga.

Cijena mjesečne članarine je 35 €. (kroz plaćanje tečaja)


ZA OSOBE KOJE NISU KCC ČLANOVI:

Za party koji organiziramo u sklopu  radionica naplaćuje se ulaznica u visini od 10€ svim osobama koje nisu članovi kluba.

Mjesečni party (zadnji četvrtak u mjesecu od (19:00-23:00) koji organiziramo u prostorijama kluba se naplaćuju 5€ svim osobama koje nisu članovi kluba (drop-in).

Party koji organiziramo u drugim noćnim klubovima, lokalima, hotelima, eventima i slično se naplaćuju svakoj osobi koja nije KCC član po cijeni koja se dogovara sa vlasnikom tog istog kluba.

Osobe koje nisu KCC članovi, a žele prisustvovati radionicama, plaćaju punu cijenu radionice. Jedina iznimka su osobe koje pozivamo na radionice kao VIP goste (klupske donatore, pokrovitelje događaja, sponzore i partnere).

Cijena radionica za svaki event je uvijek izražena na web stranicama kluba, te zbog dinamičnih promjena i mjera vezano za covid19 situaciju, kao i ostalih geo-političkih zbivanja, podložna je promjenama bez prethodne najave i obavijesti.

Ispunite KCC pristupnicu

divder img

    Translate »
    LEAVE A MESSAGE